Bemutatkozás!


Tevékenységeink a cégcsoportban bővebben

Az üzleted építsd, ne az ügyviteli részleged!

Tevékenységi kör – Rövid ismertető.

Könyvvizsgálat – Könyvvezetés – TB – Bérszámfejtés – AdószakértésAdóoptimalizálás – Cégképviselet a hatóságok elött – Informatikai tervezés – Informatikai tanácsadás – Informatikai hálózat építés – Igazságügyi könyvszakértés – Informatikai igazságügyi szakértés – Honlap készítés. Cégcsoportunk három céget képvisel, melyek összefogásával tudjuk a fent felsorolt tevékenységekkel Önt szolgálni. kapcsolat felvétel nem kötelez semmire, de biztosak vagyunk abban, hogy kérdései válaszra találnak a fenti szakterületek bármelyikén. Modern informatikai eszközökkel, intelligens, a hazai piac vezető szoftvereivel segítjük ügyfeleink munkáját.  Kérjük tekintse meg részletes szolgáltatás listánkat. 1996-tól az Önök szolgálatában.

Végezetül az SKNB cégcsoport célja, hogy ügyfeleinek tudást adjon, mégpedíg olyan tudást, amit a vállalkozásukban használni tudnak.

Könyvvizsgálat

A könyvvizsgálat kötelező eljárásnak minősül minden olyan kettős könyvvitelt vezető vállalkozás esetében, ahol a vonatkozó jogszabályok ezt előírják. Olyan vállalkozások esetében, ahol a könyvvizsgálat nem minősül kötelező eljárásnak, a vállalkozó eldöntheti, hogy kíván-e élni könyvvizsgálati szolgáltatással, megbíz-e egy könyvvizsgálót a beszámoló ellenőrzésével, hogy megbizonyosodjon az abban szereplő összegek valódiságáról és teljességéről.

Könyvvezetés

A könyvelői tevékenység célja, hogy a vállalkozást segítse a minél eredményesebb, átláthatóbb működésben. Szolgáltatásunk alapja az adott vállalkozás gazdasági eseményeinek precíz, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése. Cél, hogy a vállalkozás maximálisan eleget tudjon tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeinek, és hogy a cég vezetője egy pontos képet kapjon vállalkozása jelenlegi helyzetéről.

Bér – TB

Határidők betartása a bérfizetésnél, a vállalkozás bér- és járulékköltségeinek meghatározása és számon tartása, kérdések a munkavállalók oldaláról – mindezek szakszerű bérszámfejtés nélkül problémát jelenthetnek cégének. Csökkentse költségeit a bérszámfejtés kiszervezésével! Cégünk kedvező feltételekkel, megbízható bérszámfejtést és munkaügyi szolgáltatásokat kínál az Ön vállalkozása számára.

Adószakértés

Az üzleti életben a siker egyik kritériuma a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos megfelelés. Cégünk jogi és magánszemélyek számára nyújt szakszerű tanácsadást, hogy azok képesek legyenek az adótörvények által nyújtott lehetőségeket maximálisan kihasználni, előnyükre kovácsolni, és így a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és –fizetési kötelezettségeiknek.